Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 501g130kcal7.8g17.5g1g9.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 42g15kcal0.1g3g0g0.8g
Neilikka, annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 8.3g1.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g355kcal16.8g54.8g2.2g22g
Valittu annoskoko600g178kcal8.4g27.4g1.1g11g
Annoskoko puolitettuna300g89kcal4.2g13.7g0.6g5.5g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939