Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 136g37kcal4.3g1.4g1.1g2.2g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g150g597kcal33.1g0g49.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots124g769kcal36g16.1g68.2g4.6g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g169g1521kcal0g0g169g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g5891kcal150g41.6g576g14.4g
Valittu annoskoko600g2946kcal75g20.8g288g7.2g
Annoskoko puolitettuna300g1473kcal37.5g10.4g144g3.6g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640