Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g451g108kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5.6g26kcal0g0g2.9g0g
Siirappi 32g95kcal0g23.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1201g771kcal45.6g79.6g25.6g19.8g
Valittu annoskoko601g386kcal22.8g39.8g12.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna300g193kcal11.4g19.9g6.4g5g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896