Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1318g1003kcal24.8g204.3g2.6g13.2g
Parsakaali (Pirkka)830g249kcal38.2g16.6g2.5g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g9g22kcal0.5g3.9g0.5g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g230g772kcal50.7g0.7g64.5g0g
Vesi3318g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)295g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g4252kcal236g479.4g141.4g36.4g
Valittu annoskoko6000g2126kcal118g239.7g70.7g18.2g
Annoskoko puolitettuna3000g1063kcal59g119.9g35.4g9.1g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056