Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 4000g4285kcal924g0g60g0g
Currytahna punainen320g832kcal6.7g29.1g76.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1360g4590kcal163.2g0g503.2g0g
Aurajuusto320g1088kcal64g0g92.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g21590kcal2315.8g58.2g1465.6g0g
Valittu annoskoko6000g10795kcal1157.9g29.1g732.8g0g
Annoskoko puolitettuna3000g5397kcal579g14.6g366.4g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996