Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1371g4393kcal366.9g0g328.1g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1713g5997kcal219.3g1194.2g32.6g54.8g
Sipuli (kuorittu)377g102kcal4.9g18.1g0.8g6.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1713g565kcal56.5g84g0g0g
Kananmuna kuoreton 754g1075kcal94.2g2.3g77.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos34g247kcal0.2g0.2g27.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi38g106kcal3.4g2.6g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g24969kcal1490.8g2602.8g949.8g122.4g
Valittu annoskoko6000g12485kcal745.4g1301.4g474.9g61.2g
Annoskoko puolitettuna3000g6242kcal372.7g650.7g237.5g30.6g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518