Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3500g1010kcal35g161g10.5g63g
Juustoraaste emmental punaleima750g2925kcal217.5g0g225g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 250g650kcal67.5g0g42.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1500g4952kcal30g45g525g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g19073kcal700g412g1606g126g
Valittu annoskoko6000g9537kcal350g206g803g63g
Annoskoko puolitettuna3000g4768kcal175g103g401.5g31.5g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718