Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2857g516kcal16g71.4g11.4g20g
Sipuli 686g207kcal8.6g32.9g1.4g11.7g
Kananmuna kuoreton 629g897kcal78.6g1.9g64.4g0g
Pekoni rasvainen 686g2578kcal82.3g0g253.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa686g2057kcal157.7g0g157.7g0g
Voi 457g3316kcal5.4g1.8g371.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g19142kcal697.2g216g1720.6g63.4g
Valittu annoskoko6000g9571kcal348.6g108g860.3g31.7g
Annoskoko puolitettuna3000g4786kcal174.3g54g430.2g15.9g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425