Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4805g10640kcal840.8g0g816.8g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)180g225kcal5.9g7.6g18g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g120g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Fetajuusto, Valio541g1460kcal102.7g5.4g113.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g25651kcal1985.2g38.2g1967g1g
Valittu annoskoko6000g12825kcal992.6g19.1g983.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna3000g6413kcal496.3g9.6g491.8g0.3g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923