Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1679g1272kcal31.4g258.9g3.4g16.8g
Vesi, vesijohtovesi 2332g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1050g210kcal10.5g31.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 630g1884kcal143.9g0g146.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g58kcal2.8g0.3g5.1g0g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Timjami 5.4g15kcal0.5g1.4g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12012g7030kcal385.4g611g313g47.2g
Valittu annoskoko6006g3515kcal192.7g305.5g156.5g23.6g
Annoskoko puolitettuna3003g1758kcal96.4g152.8g78.3g11.8g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302