Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g2694g5388kcal377.2g56.6g404.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2245g1347kcal22.4g101g89.8g13.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g90g808kcal0g0g89.8g0g
Tilli mauste22g3.8kcal0.3g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g45g29kcal3.4g4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 898g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g9g21kcal1g3.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12024g15224kcal810g336.2g1169g27g
Valittu annoskoko6012g7612kcal405g168.1g584.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna3006g3806kcal202.5g84.1g292.3g6.8g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565