Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4800g1155kcal86.9g105.6g14.4g110.4g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Sitruunamehu, laimentamaton400g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Seesamöljy, kylmäpuristettu120g1080kcal0g0g120g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)240g343kcal9.4g20.9g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g5532kcal210.2g297g319.4g225.6g
Valittu annoskoko6016g2766kcal105.1g148.5g159.7g112.8g
Annoskoko puolitettuna3008g1383kcal52.6g74.3g79.9g56.4g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200