Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 2208g2306kcal495.5g0g33.1g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )448g224kcal2.7g53.8g0.9g3.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 640g485kcal12g98.7g1.3g6.4g
Vesi640g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 640g847kcal16.8g20.5g76.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 384g482kcal42.2g1g34.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton96g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g9246kcal1164g443.2g297.2g51.8g
Valittu annoskoko6016g4623kcal582g221.6g148.6g25.9g
Annoskoko puolitettuna3008g2312kcal291g110.8g74.3g13g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341