Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g102kcal0g0g11.6g0g
Vadelma 232g95kcal2.3g9.5g1.9g8.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g92kcal0g22.9g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe12g34kcal0.1g6.5g0g4.6g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 46g132kcal7.2g0.1g11.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 139g59kcal13.6g0.6g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g70g288kcal54.2g4.3g6.1g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)70g243kcal9.7g38.9g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g2091kcal174.2g165.6g72.2g26.4g
Valittu annoskoko602g1046kcal87.1g82.8g36.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna301g523kcal43.6g41.4g18.1g6.6g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177