Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 219g243kcal47.3g0g5.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.5g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 72g51kcal0.2g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Sieni tatti, hapero 26g7.3kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Palsternakka 22g14kcal0.1g2.6g0.1g1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g38g53kcal10.3g0.4g1.1g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)85g30kcal0.9g5.9g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g935kcal123.2g39.4g18.8g10.2g
Valittu annoskoko602g468kcal61.6g19.7g9.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna301g234kcal30.8g9.9g4.7g2.6g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232263