Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 460g661kcal73.5g0g40.9g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour Yrttitarha87g262kcal3g5.3g25.3g0g
Tilli, tuore 52g16kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g1879kcal156.8g12g133.2g2.4g
Valittu annoskoko602g940kcal78.4g6g66.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna301g470kcal39.2g3g33.3g0.6g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571