Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 135g465kcal13.8g94.8g1.6g4.7g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g21g188kcal0g0g20.8g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 167g236kcal38.1g0g9.2g0g
Sipuli, paistettu 21g21kcal0.3g1g1.7g0.4g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 42g7.1kcal0.9g0.1g0.1g1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g83g300kcal23.3g1.6g21.7g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix42g21kcal0.6g4.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1205g2499kcal155g207.8g110.6g12.8g
Valittu annoskoko602g1249kcal77.5g103.9g55.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna301g625kcal38.8g52g27.7g3.2g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921