Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g150g88kcal9g6.3g3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras25g67kcal2.1g12.8g0.2g3.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g333g463kcal63.2g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1205g1537kcal160.8g46g77.6g8.4g
Valittu annoskoko603g769kcal80.4g23g38.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna301g384kcal40.2g11.5g19.4g2.1g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111