Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 6.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Purjosipuli 73g17kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)94g129kcal19.7g0g5.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow50g13kcal0.4g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g678kcal62.4g8.8g42g3.2g
Valittu annoskoko603g339kcal31.2g4.4g21g1.6g
Annoskoko puolitettuna302g169kcal15.6g2.2g10.5g0.8g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836