Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1960g470kcal35.3g58.8g9.8g37.2g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Tilli, tuore 280g84kcal10.3g2.5g2.2g5.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1400g1190kcal19.6g61.6g98g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos140g1008kcal0.7g0.7g112g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g594g143kcal10.7g17.8g3g11.3g
Sipuli (kuorittu)255g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Tilli, tuore 85g25kcal3.1g0.8g0.7g1.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl424g361kcal5.9g18.7g29.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos43g307kcal0.2g0.2g34.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g7767kcal200g427.2g583.6g149.6g
Valittu annoskoko6020g3883kcal100g213.6g291.8g74.8g
Annoskoko puolitettuna3010g1942kcal50g106.8g145.9g37.4g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351