Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3334g704kcal40g113.4g6.7g70g
Jauheliha, sika-nauta 1334g2954kcal233.4g0g226.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g417g171kcal5.8g33.8g1.3g0g
Aurajuusto267g907kcal53.4g0g77.4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g667g2267kcal13.3g20g233.4g0g
Aromisuola (5g)1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g14006kcal691.8g334.6g1091g140g
Valittu annoskoko6020g7003kcal345.9g167.3g545.5g70g
Annoskoko puolitettuna3010g3502kcal173g83.7g272.8g35g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072