Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4806g1156kcal87g105.7g14.4g110.5g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Sitruunamehu, laimentamaton401g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Seesamöljy, kylmäpuristettu120g1081kcal0g0g120.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)240g344kcal9.4g20.9g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12048g5539kcal210.4g297.4g320g225.8g
Valittu annoskoko6024g2770kcal105.2g148.7g160g112.9g
Annoskoko puolitettuna3012g1385kcal52.6g74.4g80g56.5g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200