Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g515g180kcal5.1g35g2.6g7.2g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g39g117kcal7.3g0.1g9.6g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g11g23kcal0.3g0.4g2.3g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow10g24kcal0g0.7g2.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1206g758kcal26g74.8g40.4g15.2g
Valittu annoskoko603g379kcal13g37.4g20.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna302g190kcal6.5g18.7g10.1g3.8g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094