Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Valkokaali keräkaali 292g81kcal3.5g11.8g0.6g6.1g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8.2kcal0.3g0.2g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g73g88kcal1.7g3.5g7.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen117g162kcal22.2g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1208g770kcal56.8g40g38.8g15.8g
Valittu annoskoko604g385kcal28.4g20g19.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna302g193kcal14.2g10g9.7g4g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744