Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali210g44kcal2.5g7.1g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g21g59kcal3.8g0.1g4.8g0g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g18g58kcal2g11.5g0.4g2.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 101g130kcal21g0g5.1g0g
Voi 14g101kcal0.2g0.1g11.4g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1208g935kcal61.8g70.2g44.8g19.8g
Valittu annoskoko604g467kcal30.9g35.1g22.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna302g234kcal15.5g17.6g11.2g5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970