Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g4591g4361kcal918.1g0g78g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g534g1388kcal16g24g144.1g0.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]908g3063kcal108.9g0g335.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12064g17624kcal2086g48g1115.8g1g
Valittu annoskoko6032g8812kcal1043g24g557.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna3016g4406kcal521.5g12g279g0.3g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270