Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g701g98kcal13.3g8.4g1.4g0g
Kananmuna, keitetty 1156g1650kcal144.5g3.5g118.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro53g16kcal1.1g2.2g0.3g1.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3504g2655kcal65.5g540.3g7g35g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Sinappi 112g147kcal4.9g15.8g6.7g1.9g
Valkoviinietikka (Rajamäen)53g11kcal0g3.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 315g2786kcal0g0g315.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12068g14800kcal462.2g1160.6g898.6g82g
Valittu annoskoko6034g7400kcal231.1g580.3g449.3g41g
Annoskoko puolitettuna3017g3700kcal115.6g290.2g224.7g20.5g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174