Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 188g46kcal2.6g3.7g0.9g4.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 188g241kcal38.9g0g9.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g169g59kcal2.7g11.7g0.2g2.4g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g56g220kcal16.3g0.8g16.9g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1209g1201kcal121.2g32.6g62.4g14.6g
Valittu annoskoko605g600kcal60.6g16.3g31.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna302g300kcal30.3g8.2g15.6g3.7g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374