Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)146g59kcal2.5g12g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%75g128kcal5.2g1.1g11.3g1.5g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1209g897kcal75.6g44.8g44.8g10.6g
Valittu annoskoko605g448kcal37.8g22.4g22.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna302g224kcal18.9g11.2g11.2g2.7g
Arvot/100g100g74kcal6.3g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475