Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1000g1930kcal190g1g130g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2200g1210kcal68.2g140.8g44g0g
Purjosipuli 1333g305kcal24.1g32g2.7g28g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g67g113kcal5.3g21.3g0.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g107g960kcal0g0g106.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12080g9037kcal575.2g390.2g567.8g56g
Valittu annoskoko6040g4519kcal287.6g195.1g283.9g28g
Annoskoko puolitettuna3020g2259kcal143.8g97.6g142g14g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333