Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)2000g840kcal32g172g2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]400g1320kcal108g0g96g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1200g320kcal39.6g37.2g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras480g1680kcal62.4g336g7.2g14.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1200g1968kcal300g10.8g79.2g0g
Herkkusieni säilyke 760g129kcal16g1.5g2.3g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12080g12513kcal1116g1115g373.4g65.2g
Valittu annoskoko6040g6256kcal558g557.5g186.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna3020g3128kcal279g278.8g93.4g16.3g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647