Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g420g1470kcal50.4g298.2g8.8g12.6g
Ruisjauho Pirkka344g1049kcal33.4g209.8g6.9g51.6g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka720g2484kcal93.6g475.2g19.4g28.8g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi920g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g180g1620kcal0g0g180g0g
Heinz ketsuppi360g367kcal3.2g86g0.4g0g
Chilikastike (Hp)60g80kcal0.7g19.4g0.1g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti1320g1848kcal237.6g13.2g66g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka540g308kcal2.2g75.6g0.5g5.9g
Aurajuusto (Valio), annos 17g320g1088kcal64g0g92.8g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%800g2280kcal248g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12086g25506kcal1505.8g2390g1027g197.8g
Valittu annoskoko6043g12753kcal752.9g1195g513.5g98.9g
Annoskoko puolitettuna3022g6377kcal376.5g597.5g256.8g49.5g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890