Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper800g5760kcal8g8g640g0g
Sokeri 424g1721kcal0g423.6g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1600g4880kcal155.2g976g32g240g
Mustikka3200g1066kcal16g204.8g12.8g105.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12088g26923kcal360.4g3240g1369.6g691.4g
Valittu annoskoko6044g13462kcal180.2g1620g684.8g345.7g
Annoskoko puolitettuna3022g6731kcal90.1g810g342.4g172.9g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277