Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper801g5764kcal8g8g640.4g0g
Sokeri 424g1722kcal0g423.9g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1601g4883kcal155.3g976.6g32g240.2g
Mustikka3202g1066kcal16g204.9g12.8g105.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g26941kcal360.6g3242g1370.4g692g
Valittu annoskoko6048g13471kcal180.3g1621g685.2g346g
Annoskoko puolitettuna3024g6735kcal90.2g810.5g342.6g173g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277