Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g30g78kcal3.6g3.3g5.7g0.1g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g601g360kcal5.4g31.2g24g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss601g745kcal18g153.8g4.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g541g151kcal5.9g25.9g2.2g16.2g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g901g1081kcal162.2g15.3g40.5g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g330g231kcal6.6g29.7g9.9g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g6037kcal403.4g518.4g258.2g36.2g
Valittu annoskoko6048g3019kcal201.7g259.2g129.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna3024g1509kcal100.9g129.6g64.6g9.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674