Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 704g1005kcal88.1g2.1g72.2g0g
Sokeri 544g2210kcal0g543.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1250kcal37.1g255.1g4.4g12.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g118kcal5.9g3.5g6.9g9.7g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Valio kevytvispi 20% (100 g)480g961kcal12.5g18.7g96.1g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g801g2802kcal16.8g64g280.2g0g
Mansikka 704g328kcal3.5g59.2g1.4g13.4g
Banaani, kuorittu 961g836kcal10.2g175.8g3.8g17.3g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen1441g865kcal4.3g201.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g20803kcal358.4g2660g932.8g106.6g
Valittu annoskoko6048g10402kcal179.2g1330g466.4g53.3g
Annoskoko puolitettuna3024g5201kcal89.6g665g233.2g26.7g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705