Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1441g416kcal14.4g66.3g4.3g25.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1441g260kcal8.1g36g5.8g10.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka541g60kcal5.9g5.9g1.1g5.4g
Kaali, valkokaali1141g241kcal13.7g38.8g2.3g24g
Porkkana 1021g334kcal6.3g56.8g2g26g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g300g90kcal3g12g0.9g0g
Rypsiöljy 84g744kcal0g0g84.1g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g30g96kcal0.3g23.7g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g4547kcal106g488.2g201.8g189.2g
Valittu annoskoko6048g2274kcal53g244.1g100.9g94.6g
Annoskoko puolitettuna3024g1137kcal26.5g122.1g50.5g47.3g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532