Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1195g323kcal15.5g57.4g2.4g20.3g
Kinkkusuikale, Portti1912g2391kcal325.1g7.6g133.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2391g574kcal43g71.7g12g45.4g
Keltuainen, 20g, annos 20g72g46kcal2.5g0.1g17.9g0g
Parmesan formaggio da pasta478g2185kcal191.2g0g157.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g11035kcal1154.6g273.6g648g131.4g
Valittu annoskoko6048g5518kcal577.3g136.8g324g65.7g
Annoskoko puolitettuna3024g2759kcal288.7g68.4g162g32.9g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238