Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3758g2847kcal70.3g579.4g7.5g37.6g
Kananmuna kuoreton 205g293kcal25.6g0.6g21g0g
Kauralese 94g338kcal16.9g42.8g7.2g16.4g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 376g1289kcal38.3g263g4.5g13.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)601g734kcal13.2g163.5g1.8g4.8g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Kananmuna, keitetty 413g590kcal51.7g1.2g42.4g0g
Maito, Kevyt376g173kcal12g18g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g13115kcal507.6g2138.2g222.4g144g
Valittu annoskoko6048g6557kcal253.8g1069.1g111.2g72g
Annoskoko puolitettuna3024g3279kcal126.9g534.6g55.6g36g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196