Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g264g902kcal55.4g0g73.8g0g
Sipuli 405g123kcal5.1g19.4g0.8g6.9g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g1438g1582kcal330.7g0g21.6g0g
Punajuuri 520g200kcal5.2g35.9g1g13g
Paprika punainen 144g42kcal1.4g6.5g0.6g2.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g24g216kcal0g0g24g0g
Parsakaali brokkoli 592g208kcal27.3g11.5g1.8g14.8g
Katkarapu 719g492kcal103.8g0g7.9g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g26g74kcal5.3g1.3g5.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1438g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka479g1677kcal36.4g378.6g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g11027kcal1141.2g906.4g281.2g75.4g
Valittu annoskoko6048g5513kcal570.6g453.2g140.6g37.7g
Annoskoko puolitettuna3024g2757kcal285.3g226.6g70.3g18.9g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790