Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)2003g841kcal32g172.2g2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]401g1322kcal108.1g0g96.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1202g320kcal39.7g37.2g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras481g1682kcal62.5g336.4g7.2g14.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1202g1971kcal300.4g10.8g79.3g0g
Herkkusieni säilyke 761g129kcal16g1.5g2.3g18.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g12529kcal1117.4g1116.2g373.8g65.4g
Valittu annoskoko6048g6265kcal558.7g558.1g186.9g32.7g
Annoskoko puolitettuna3024g3132kcal279.4g279.1g93.5g16.4g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647