Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 141g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Parsakaali brokkoli 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Broileri rintafile,maustamaton141g145kcal32.5g0g1.4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%70g92kcal2.1g1.4g9.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g56g203kcal15.8g1.1g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g1428kcal121g20g91.2g13.6g
Valittu annoskoko605g714kcal60.5g10g45.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna303g357kcal30.3g5g22.8g3.4g
Arvot/100g100g118kcal10g1.7g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874