Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu69g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl47g159kcal0.9g1.4g16.3g0g
Kaurahiutale 23g87kcal3.4g13.3g1.7g2.3g
Atria kevyt jauheliha408g694kcal77.6g0g40.8g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g58g193kcal9.3g3.2g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g2439kcal197.6g36.2g161.4g4.6g
Valittu annoskoko605g1219kcal98.8g18.1g80.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna303g610kcal49.4g9.1g40.4g1.2g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203