Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 219g233kcal8.8g42.5g2g3.8g
Hk, sininen lenkki 580g255g585kcal25.4g16g45.8g0.5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka110g38kcal3.1g5.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g1725kcal75.2g129.6g97.8g9.4g
Valittu annoskoko606g862kcal37.6g64.8g48.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna303g431kcal18.8g32.4g24.5g2.4g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876