Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka175g19kcal1.9g1.9g0.4g1.8g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Seiti, pakasteena - Findus175g123kcal28g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1213g330kcal61g13g2g7.2g
Valittu annoskoko606g165kcal30.5g6.5g1g3.6g
Annoskoko puolitettuna303g83kcal15.3g3.3g0.5g1.8g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750