Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g1167g3444kcal163.4g11.7g303.5g7g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g1501g390kcal16.5g46.5g3g0g
Maustepippuri, annos 1g40g1.2kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3335g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g7670kcal359.8g116.4g613.8g14g
Valittu annoskoko6060g3835kcal179.9g58.2g306.9g7g
Annoskoko puolitettuna3030g1918kcal90g29.1g153.5g3.5g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421