Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto2003g3806kcal156.3g68.1g320.5g0g
Katkarapu, rainbow2504g2504kcal576g0g22.5g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g1503g1578kcal52.6g303.5g15g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12120g15776kcal1569.8g743.2g716g60g
Valittu annoskoko6060g7888kcal784.9g371.6g358g30g
Annoskoko puolitettuna3030g3944kcal392.5g185.8g179g15g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265