Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha78g120kcal15.1g0g6.6g0g
Lanttu 78g23kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Palsternakka 47g30kcal0.2g5.5g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g102g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Tomaattimurska, 1 prk63g17kcal0.4g3.3g0.1g0.9g
Sipuli 78g24kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Rypsiöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.1g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Naudanliha20g30kcal3.8g0g1.6g0g
Lanttu 20g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Palsternakka 12g7.5kcal0.1g1.4g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tomaattimurska, 1 prk16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g932kcal52.8g76g42.6g22.2g
Valittu annoskoko607g466kcal26.4g38g21.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna304g233kcal13.2g19g10.7g5.6g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794