Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot90g32kcal1.2g5.4g0.3g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g189g113kcal2.8g24.6g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g1030kcal78.6g71.6g46.8g10.2g
Valittu annoskoko608g515kcal39.3g35.8g23.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna304g257kcal19.7g17.9g11.7g2.6g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320