Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu1598g3196kcal207.7g46.3g255.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1478g517kcal14.8g102g7.4g20.7g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Paprika, punainen320g82kcal2.9g14.7g1.3g6.4g
Paprika vihreä 320g68kcal3g8g1g6.1g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 999g327kcal6.2g55.5g2g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12144g8811kcal494.2g525g537.8g137g
Valittu annoskoko6072g4406kcal247.1g262.5g268.9g68.5g
Annoskoko puolitettuna3036g2203kcal123.6g131.3g134.5g34.3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889